Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

rozsireni dopravy

doprava zdarma

Happyk.cz - Dobrý Anděl

DMO-justynka

Zicherka, o.s.

Happyk.cz - PesWeb

Prostějovksý voříšek - Vořiškiáda

KONTAKTY

Lukáš Stařičný
Na Výšině 1208
Dolní Lutyně 73553
tel: 732885600
info@happyk.cz
reklamace@happyk.cz
IČ: 02318628

NOVINKY

arr3DOVOLENÁ !!!DOVOLENÁ - Letní tábor pro děti V týdnu od 31.7. - 15.8. 2017 organizujeme letní dětský tábor pro... arr3SLEVOVÝ KUPÓN ke každé objednávce ! Každý kdo si u nás udělá objednávku získá k objednávce slevový kupón v hodnotě 200Kč na dětský... arr3Dopravní revoluce je tady! DOPRAVA ZDARMA! Dopravní revoluce je tady! = DOPRAVA ZDARMA !   Každou středu rozvoz do lokalit Dolní Lutyně,... arr3Podáváme pomocnou ruku našim zákazníkům. :) Chceme více pomoci při výběru našim zákazníkům ! :o) Od dnešního dne jsme pro Vás nově... arr3Nově produkty pro JEŽKY :o)Nyní můžete u nás najít i nově věcičku pro Ježky, jedná se o speciální vitaminové krmivo pro ježky,... arr3Přidáváme další možnost dopravy ZDARMARozvoz na kole do 10km - ZDARMA ! Přesně jak jsme slíbili i přinášíme další druh dopravy ZDARMA!... arr3Novinky připravovane na měsíc Září!Ahojky Lidičky!   Možná jste si všimli, že se u nás na stránkách stále něco děje a trochu se mění... arr3Máme DOVOLENOU !Protože i my musíme někdy odpočívat, jelikož opravdu nejsme stroje, které stačí jen namazat k tomu,... arr3Věci, které nejsou SKLADEM!Ahojky Lidičky, Nově u nás na eshopu už nenajdete věcí, které nemáme skladem, tyto produkty jsou... arr3Nová trička Happyk.cz Novinka na našem internetovém obchodu Happyk.cz! Od dneška si můžete na e-shopu objednat triko s... arr3Darujeme penízky Zicherce :o)  Co slíbíme, to plníme :) Máme rádi, když se drží slovo a nejen proto darujeme nějaké to ... arr3Garance kvality nabízených krmiv!     GARANCE KVALITY!   Protože se neustále snažíme zlepšovat kvalitu nejen našeho zboží,... arr3Pomáháme tam kde je to potřeba!Ahojky Lidičky ! :o)   Srdečně Vás všechny prosíme o pomoc v těžkém boji. Justýnka je 3letá... arr3NOVĚ! - Doprava Zdarma nad 3000KčMáme tady pro Vás další menší zkvalitnění služeb. Konkrétně se tentokrát jedná o dopravu ZDARMA.... arr3Každým západem slunce...  Každým západem slunce se snažíme rozšiřovat naše poskytované služby, ale především hlavně náš... arr3Snížujeme ceny dopravy PPLVyjednali jsme pro naše zákazníky lepší cenovou relaci v případě využití dopravy známého dopravce a... arr3Jak správně reklamovat zbožíKaždý jsme někdy něco reklamovali. Pokud přesně nevíte, jak na to, může se jednat o nepříjemnou... arr3Podporujeme: Prostějovský Voříšek!30.8.2014 proběhl 1. ročník Prostějovské voříškiady. Cvičák plný krásných voříšků, kříženců,...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 3 608,00 Kč
skladem
Naše cena 3 469,00 Kč
skladem
Naše cena 1 153,00 Kč
není skladem

Pomozte nám:

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

 

 

Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů

ANKETA

Jakou volíte nejčastěji dopravu ? :o)

Osobní odběr 39% Česká Pošta 20% Dopravní společnost např. PPL 22% Jína doprava 18%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
    1. internetový obchodu Happyk.cz – chovatelské potřeby, Lukáš Stařičný, se sídlem Na Výšině 1208, DOLNÍ LUTYNĚ 735 53, identifikační číslo: 02318628, Úřad příslušný podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona: Městský úřad Bohumín (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

      • jméno, příjmení
      • e-mailovou adresu
      • telefonní číslo
      • adresu/sídlo
      • název firmy, IČO, DIČ (Pouze u firem)
    2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

      Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 5 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

    3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Lukášem Stařičným tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • přepravcům za účelem dodání Vámi objednaných produktů nebo služeb a řešení reklamací, včetně odstoupení od smlouvy (Česká pošta, PPL, Zásilkovna, ...)
      • dalším poskytovatelům služeb, třetím stranám, zapojeným do zpracování dat 
      • třetím stranám, např. prvním zástupcům, soudům za účelem vymáhání nebo uzavření jakékoli smlouvy s vámi
      • veřejným orgánům (např. policie)
      • třetím stranám provádějícím průzkumy mezi zákazníky (Heuréka, Zboží, ...)

      Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@happyk.cz

    6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky http://www.happyk.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

      • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
      • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
      • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
      • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
      • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
        • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
      • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
      • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
      • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
      • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
      • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
      • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
      • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.