Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

rozsireni dopravy

doprava zdarma

Happyk.cz - Dobrý Anděl

DMO-justynka

Zicherka, o.s.

Happyk.cz - PesWeb

Prostějovksý voříšek - Vořiškiáda

KONTAKTY

Lukáš Stařičný
Na Výšině 1208
Dolní Lutyně 73553
tel: 732885600
info@happyk.cz
reklamace@happyk.cz
IČ: 02318628

NOVINKY

arr3DOVOLENÁ !!!DOVOLENÁ - Letní tábor pro děti V týdnu od 31.7. - 15.8. 2017 organizujeme letní dětský tábor pro... arr3SLEVOVÝ KUPÓN ke každé objednávce ! Každý kdo si u nás udělá objednávku získá k objednávce slevový kupón v hodnotě 200Kč na dětský... arr3Dopravní revoluce je tady! DOPRAVA ZDARMA! Dopravní revoluce je tady! = DOPRAVA ZDARMA !   Každou středu rozvoz do lokalit Dolní Lutyně,... arr3Podáváme pomocnou ruku našim zákazníkům. :) Chceme více pomoci při výběru našim zákazníkům ! :o) Od dnešního dne jsme pro Vás nově... arr3Nově produkty pro JEŽKY :o)Nyní můžete u nás najít i nově věcičku pro Ježky, jedná se o speciální vitaminové krmivo pro ježky,... arr3Přidáváme další možnost dopravy ZDARMARozvoz na kole do 10km - ZDARMA ! Přesně jak jsme slíbili i přinášíme další druh dopravy ZDARMA!... arr3Novinky připravovane na měsíc Září!Ahojky Lidičky!   Možná jste si všimli, že se u nás na stránkách stále něco děje a trochu se mění... arr3Máme DOVOLENOU !Protože i my musíme někdy odpočívat, jelikož opravdu nejsme stroje, které stačí jen namazat k tomu,... arr3Věci, které nejsou SKLADEM!Ahojky Lidičky, Nově u nás na eshopu už nenajdete věcí, které nemáme skladem, tyto produkty jsou... arr3Nová trička Happyk.cz Novinka na našem internetovém obchodu Happyk.cz! Od dneška si můžete na e-shopu objednat triko s... arr3Darujeme penízky Zicherce :o)  Co slíbíme, to plníme :) Máme rádi, když se drží slovo a nejen proto darujeme nějaké to ... arr3Garance kvality nabízených krmiv!     GARANCE KVALITY!   Protože se neustále snažíme zlepšovat kvalitu nejen našeho zboží,... arr3Pomáháme tam kde je to potřeba!Ahojky Lidičky ! :o)   Srdečně Vás všechny prosíme o pomoc v těžkém boji. Justýnka je 3letá... arr3NOVĚ! - Doprava Zdarma nad 3000KčMáme tady pro Vás další menší zkvalitnění služeb. Konkrétně se tentokrát jedná o dopravu ZDARMA.... arr3Každým západem slunce...  Každým západem slunce se snažíme rozšiřovat naše poskytované služby, ale především hlavně náš... arr3Snížujeme ceny dopravy PPLVyjednali jsme pro naše zákazníky lepší cenovou relaci v případě využití dopravy známého dopravce a... arr3Jak správně reklamovat zbožíKaždý jsme někdy něco reklamovali. Pokud přesně nevíte, jak na to, může se jednat o nepříjemnou... arr3Podporujeme: Prostějovský Voříšek!30.8.2014 proběhl 1. ročník Prostějovské voříškiady. Cvičák plný krásných voříšků, kříženců,...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 1 079,00 Kč
skladem
Naše cena 990,00 Kč
skladem
Naše cena 590,00 Kč
skladem

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 209,00 Kč
skladem
Naše cena 3 776,00 Kč
skladem
Naše cena 590,00 Kč
skladem

Pomozte nám:

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

 

 

Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů

ANKETA

Jakou volíte nejčastěji dopravu ? :o)

Osobní odběr 39% Česká Pošta 20% Dopravní společnost např. PPL 22% Jína doprava 18%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. internetový obchodu Happyk.cz – chovatelské potřeby, Lukáš Stařičný, se sídlem Na Výšině 1208, DOLNÍ LUTYNĚ 735 53, identifikační číslo: 02318628, Úřad příslušný podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona: Městský úřad Bohumín (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů